Anyone from Poland? Need to Find Doctor Who Knows About Long-Term TRT

3 miesiące
Jaja jak dzwony i to wszystko

Tst nie drgnal

Czy udało ci się znaleźć jakieś rozwiązanie twojego problemu? Borykam się z podobnymi objawami jak ty. Mój poziom SHBG w tym roku w maju oscylował w granicach 80 a badanie zrobione dwa tygodnie temu dało wynik 50 (dwa miesiące bez ćwiczeń, zmiana diety, wcześniej jadłem trochę korzenia pokrzywy i bor). Dziwi mnie natomiast wynik wolnego teścia bo wyniósł on 18 pg/ml podczas pierwszego badania a ostatnio 22 pg/ml. Czy w ogóle możliwe jest mieć go na takim poziomie w sytuacji tak zawyżonego shbg? mam 38 lat. w sumie nie interesują mnie tyle liczby tylko poprawienie samopoczucia.

idź do lekarza
Shbg obniżyć można provironem

U mnie działał super, libido do nieba

tylko, że sam proviron działa ponoć antyestrogenowo a estrogen ostatnio miałem niski bo 15 pg/ml przy shbg 50. Przy shbg 78 wyniósł 35 pg/ml. ogólnie doskwiera mi brak energi, mała ilość nasienia podczas wytrysku. w poróbnaniu z tym co było pare lat temu jest dramat. lepiej nie trzepać wacka bo potem czuje się wykończony. do tego bóle kolan po przysiadach (wznowiłem trening siłowy w tym roku po 15 latach przerwy). wiem, że trzeba liczyć sie z wiekiem ale widząc innych, powinienem jeszcze coś z życia mieć. wg lekarzy wszystko ok. konsultowałem sie z jednym endo i jednym urologiem. Endo powiedział, że moje samopoczucie może być na poziomie psychoemocjonalnym :slight_smile:

U mnie leci hcg do tego i e3 muszę zbijac
Jedynie eksperymenty Ci zostały lub inny lekarz

U mnie testosteron plus provi plus hcg zrobiły robotę